tiistai 16. heinäkuuta 2013

Pitkästä aikaa

Paljon, monta kuukautta on vierähtänyt viimeisestä blogikirjoituksestani. Kenties siksi, ettei tuntunut olevan mitään sanottavaa ja monta kirjoitustani koski noita lihavuusleikkauksia, joista ärsyynnyin ja ärsyynnyn edelleenkin. Toivottavasti se hypetys on vähän jo vaimennut. Toisaalta en aivan usko, koska monen monituisella keskustelupalstalla ihmisiä on menossa laihdutusleikkaukseen. Mutta tämä nyt tästä aiheesta.

Pitkästä aikaa käväsin täällä blogissani ja mitä huomasinkaan. Kävijämäärä on aivan huikea.

 Yli 10.000 käynyttä!  Ihan äimistyin tuosta lukemasta. Siis ihan huikeeta. Lämmin kiitos teille rakkaat lukijani, jotka olette jaksaneet käydä lukemassa, vaikka itse elinkin pitkän aikaa hiljaiseloa blogin suhteen. Tällaisesta lukija- ja seuraajamäärästä ilahduin suuresti. Taidanpa siis aktivoitua taasen, kunhan taas keksin jotain "jutunjuurta". :D

Mitäkö minulle kuuluu ja missä nyt mennään?

Taannoin kävin verikokeissa. Kakkosdiabeetikolle aivan huikeat verensokeriarvot. Paastosokeri 5.5 ja pitkäsokeri 5.4. Kohta kaksi vuotta olen ollut jo lääkkeetön. Lisäksi nuo sokeriarvot olivat täysin samat, kuin puoli vuotta sitten otetut. Kenties olisi aavistuksen varaa vielä pudota, mutta en valita näistäkään. Normaaliviitteissä kun ovat.

Edelleenkin noudatan vhh-ruokavaliota. Nyt hieman toisella painotuksella, kuin aikaisemmin ja kilpparivajeen vuoksi myös hiilarimäärä on noussut. Taisin aivan blogini alussa kertoa minulla olevan myös kilpirauhasen vajaatoiminnan. Sokeriarvot siis laskivat normaalitasolle melko nopeasti, mutta kilpparivajeesta johtuen, vai oliko vain tämä 50+ ikä, paino ei kovin nopeaa tahtia pudonnut. Nyt olen ottanut vähän uusia aseita käyttöön. Yksi välipala lisää päivässä, sitä kautta hieman lyhyemmät ruokailuvälit, sekä muutamia laadukkaita ravinnelisiä. Viimeisissä kilpirauhaskokeissa näytti jo arvojen selvää kohenemista. Myös peruslämpö aamulla ja illalla mitaten on noussut selvästi. Kohta ois rikottavana -10kg painonpudotus, mutta se on vajaan parin kilon takana. Viimeiset ajat ollaan tuossa haarukassa painon puolesta tahkottu. Toisaalta täytyy sanoa, ettei mulla ole ollut hirveän kiirettä tai edes huikaisevaa motivaatiota pudottaa painoa, kun sain nopeasti verensokerit hallintaan. Nyt kun yksi iso osa on selvästi kuosissa, pitää ottaa tuo painoprojekti taas uudelleen esiin. Nyt alkaa olla hienoista motivaatiota myös painoprojektin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi.