sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Hei, me karpataan

Karppausta telkkarissa. Loppiaisen jälkeen alkaa  TV5:n uusi ohjelma Hei, me karpataan. Tästä tietoa lisää TV5 facebook-sivuilla . Tarkempi juttu löytyy täältä .

Googlasin, mikä ja kuka onkaan tuo Olli Sovijärvi, joka toimii ohjelmassa lääkärinä. Helsinkipaleon sivuilta löytyikin Sovijärven blogi. Mielenkiinnolla luin.  Erityisesti kannattaa lukea Helsinki Paleon rasvaopas . Tömäkkää asiaa. Myös linkin pikkuvideo on katsomisen arvoinen.

Nyt jäädään sitten odottelemaan, millaisen ohjelman saavat kasaan. Minulla on aavistuksenomaisesti ennakkoluuloja ohjelman suhteen, koska taustajoukoissa häärii Eeva Jaakonmaa, joka muistaakseni oli jonkin kitudieetin, vai oliko se nyt pillerikuurin mannekiinina. Kenties Jaakonmaa on löytänyt myöhemmin LCHF-ruokavalion. Hope so! Annetaan kuitenkin ohjelmalle mahdollisuus, eikä teilata etukäteen. Palataan tähän aiheeseen ohjelmasarjan alettua loppiaisen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Oisko kumminkin Eeva Jaakonmaa :-D

    VastaaPoista
  2. Anonyymille suurkiitos huomautuksesta. Mistä ihmeestä minä tuon nimen Jaakonsaari sain? Jaakonmaata tietenkin tarkoitin. Korjaan nimen blogaukseen. Lämmin kiitos vielä siitä, että huomautit aivan älyttömästä lapsuksestani.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi.