sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Sunnuntaissi puuhailui

Koton on oltu koko päivä. Aamust alotin sitte tekeen sitä focacciaa, jota monen päivän jo suunnitteli. Ohje on bongattu Kotiäidin blogist. Aikasemminki ole tehny karppifocaccia, mut vähä eri taval. Kävi oikke ostamas heraproteiini, sitä maustamatont kans. Maustetui versioi meil koton olis ollukki. Ei löytyn bakeproot Lifest ni otin sit tua heraprotsku mukkasan. Iha syätävä leippä siit tul. Ja julmetu täyttävä. Hyvin pysy veresokerikki kuasis tua leivän kans. Pisti joukkoho aurinkokuivatui tomaatei kans.


Täsä se on menos uuni.


Ja täsä pois uunist. 
Niin täyttävä se ol, et vaik laitoi pellillise focaccia 20 palasse, nii ei kaht palast jaksanu kerral syäd.  Tämmöne ol sit aamiaine+ lounas. Piti nälkkä niin pitkälle päivähä, et vast tosta neljä mais tul syätty seuraavan kerra.

 Sillo syätti kukkakaalimuussi ja uunis oikke valtava pehmiäks haudutetui porssa filepihvei. Nii ol menny liha pehmiäks, et iha suus suli. Seuran sit salaatti viäl. Jälkkäriks sitä melkke viiko vanha piirakka. Ei ol viäläkä menny huano makuseks. Yllättävä kyl. On tullu päivän rehukiintiö täytte hyvinki noil syämisil.Voisilmäki kerkes sulama enne kuvan ottamist.

5 kommenttia:

 1. Kiitos blogista. Tulen lukemaan mielenkiinnolla jatkossakin.
  T: sorella

  VastaaPoista
 2. Sorella, kiva kun kävit. Saa tulla toistekin. :)

  VastaaPoista
 3. Hei taas! Kävin lukaisemassa tuolta Eenfeldtin blogista Tommyn syömisistä, joissa on kuulemma 75% rasvaa, 24% protskuja ja 1% hiilareita. Miten ihmeessä hiilarit noin alas saa ja onko edes tarpeenkaan?
  T: sorella

  VastaaPoista
 4. Käytännössä taitaa olla aika vähillä kasviksilla tai sitten syö vain maanpäällä kasvavia vihanneksia, jotka yleensä ovat vähähiilarisempia. Tuolla hiilarimäärällä ei juuri maitotuotteitakaan käytetä. Mulla on aika usein hiilarit 5-10%, rasvaa about 70% ja loput prodea.

  VastaaPoista
 5. Ja mulla hiilarit heiluu 18 %:ssa ja rasvat 58:ssa. Joskus hiilarit saattaa olla jopa 35 prossassa :( En ole hirveän tarkasti alkanut vielä sisäistää karppausta. Pitäis kyllä.
  Kiitos vastauksesta.
  T: sorella

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi.